Friday, April 01, 2016

Hadiah Giveaway


Assalamualaikum.

So I'd been joining giveaway here and there... some I did win, some not. So far, these are what I got for winning some of the giveaway.


1 - From New Year Giveaway 2016 By Izyan Athirah, pinky sticky note and paper clips.

2 - From Giveaway Februari 2016 By Blogger KHEZMAIRA, a packet of skinny legstea

3 - From #1 Giveaway Braunschweig, a postcard


No 1 tu aku dah lama dah dapat, no 2 & 3 baru ja dapat. Aku bukan la sowang yang kreatif, so aku google apakebenda yang boleh aku buat using the sticky note.

At first, aku ingatkan nak gantung postcard tuh kat dinding bilik aku with my other postcards. but then aku ada a better idea.

Aku gunakan postcard tu untuk kumpul aku punya homework yang setinggi Gunung Everest. Alahh senang je.


Taraaaaa!!! Simple je, tapi bagi aku, it's nice. I keep it in a transparent purple file that I always bring with me (in my school bag, i mean.

Xie xie.

No comments:

Post a Comment