Saturday, February 13, 2016

#2 Giveaway By My New Blogger


Assalamualaikum.

Tengah jenjalan menjelajah blog tadi (padahal dah nak balik hostel), tetiba terjumpa GA ni. Wahhh cam menarik je, macam menarik je! Aku pon tanpa berfikir panjanggggg teruih ja decide nak masuk. Mana tau ada rezeki... hikhikhikk

Cepatt cepatttt!!! masa masih adaaa ^^


Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Alhamdulillah, kita di beri peluang lagi untuk adakan GiveAway pada bulan ini. Insya Allah, GiveAway pada kali ini lebih menarik sebab ada hadiahnya!!!! Siapa yang JOIN confirm untung badan... Kalau menang lagi untung!!!





Syarat-syaratnya :-
  1. Follow Blog : My New Blogger
  2. Follow Blog Sponsor : QasehMuslimah-Munirah & FR Katering
  3. Follow Page Facebook : QasehMuslimah-Munirah , QMM - Wardrobe
  4. Follow Google+Badge My New Blogger , QasehMuslimah-Munirah , FR Katering
  5. Buat satu entry bertajuk '#2 GiveAway by My New Blogger'
  6. Copy & Paste Gambar & isi kandungan entry ini (^_^)
  7. Publish!!!
  8. Masukkan URL entry korang di ruangan komen entry ini...


Hadiah yang Bakal di menangi???
Tempoh Penyertaan :-
11/02/2016 ~ 18/02/2016

Jangan lupe support & join GiveAway kita kali ini... Insya Allah jika sambutan amat menggalakkan kita akan tambahkan lagi hadiah misteri di situ...hehehehehe

Jemput JOIN semua... Jangan lupa tolong sebar-sebarkan...
Kita meriahkan GiveAway kali ini sambil menambah bilangan sahabat blogger kita...
Terima kasih sudi singgah & baca entry kita pada kali ini...


4 comments:

  1. terima kasih sudi join & support GA kita...
    Insya Allah nanti kita akan update apa2 info melalui Blog kita...
    good luck & terima kasih...

    ReplyDelete
  2. awak salah seorang pemenang UTAMA...
    Mohon email detail kepada kami selewat-lewatnya 25/02/2016 untuk send hadiah....

    Jika tidak, pihak kami terpaksa batalkan kemenangan & cabut undi baru.

    Refer : http://munirahmustafar84.blogspot.my/2016/02/pemenang-2-giveaway-by-my-new-blogger.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, tak sangkaa!! ^^
      Tq Sis Munirah.

      ***maaf atas respons yang lambat :(

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete