Friday, January 15, 2016

NEW YEAR GIVEAWAY 2016 BY IZYAN ATHIRAH

Assalamualaikum.

Wah wah wah ewah!!! New Year Giveaway?? 
Ni first time aku masuk pertandingan cenggini. Al-maklumlah, orang baru dalam dunia blogging, kannnn.... Hikhik 




Hantu gigi hantu kum-kum,
Assalamualaikum. :)

Buah mangga rasanya manis,
Diambil dari kebun saya,
Apa khabar Kak Izyan yang manis, 
Mahukah berkenalan dengan saya?

Pergi jalan-jalan dengan Adik Lan,
Hai selamat berkenalan.


Entah betul ke tak apabende yang aku tulih ni... merapu jee... duh

K lah. Babbai.

8 comments:

  1. Salammm haiiiii tqvm tak terhingga sudi join GA yan :D Yan terjah ni bukan nak nilai lagi entry / ucapan awak *taknak tengok lagi pun :P*Yan akan dtg kembali kali kedua untuk nilai entry / ucapan dalam link GA awak.Jadi boleh buat yang terbaik lagi ^^.Good luck ye :) Bawah ni senarai peserta GA,kalau ada tercicir atau terdouble link tlg cpt2 bagitaw kat yan ye ^^

    http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2016/01/update-senarai-peserta-new-year.html

    ReplyDelete
  2. goodluckk.. fighting.. anyway singgah blog saya.. cuci mata.. dah follow awakk. http://wanieseuk.blogspot.com/2016/01/songket-sarawak-preview-part-2.html

    ReplyDelete
  3. goodluck..dari segmen yang sama! heheheh

    http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html

    ReplyDelete
  4. Saya dtg lagi untuk membuat terjahan kali kedua hihi Pasni tak dak dh terjah entry tunggu saja keputusan pada 8/2 ^^

    P/S:Harap awak sudah mengikut syarat yang ditetapkan,Sila jujur ye,dah ikuti syarat alhamdulilah semoga ia dapat mengerat kan lagi silaturahim sesama kita :-)

    ReplyDelete
  5. Salam alaik, semoga ada rezeki kamu ,dari GA yang sama.
    http://rezekiituluas.blogspot.my/

    ReplyDelete