Friday, January 15, 2016

GIVEAWAY : KENANGAN MANIS 2015

Assalamualaikum.

Hahahaaha ni second GA yang aku masukk ^^ (dengan nada eksyen terlampau)

Selain daripada GA nya yang menarik, iaitu 'Kenangan Manis 2015', hadiahnya juga menarik membuatkan hatiku ditarik-tarik untuk join!! Yeaayy!



Kenangan 2015 aku ada banyak. Suka dan duka. Pahit dan manis. Tawar, masam, masin, 3 rasa... Semua ada.

Tapi yang paling best ialah pada tanggal 15/12/15, my family and I Alhamdulillah, dengan izin Allah, kitorang dapat terbang pergi Mekah untuk menunaikan umrah. It was the best moment forever and I'm grateful for being the chosen one.

Alhamdulillah :) Thank you Allah

Itula first flight family aku. Biasa la, bila first flight, memang excited bagai. Mujur laa aku dapat window seat, dan memang happy giler-giler aku pasal dapat tengok keindahan ciptaan Allah dari langit biru. Emmm!



Ni kat airport KLIA,.... rasanya. lah.
Me with my dear family..=D


Subhanallah... Cantik kan view dari kapal terbang kan?



Alhamdulillah... Rezeki kitorang sefamily... :)
Tapi yalah, tu la kenangan paling maniiiiiiiiiiiiiiiissssssss tahun 2015 untuk aku. And to my family.


May Allah bless us all :)

K la. Nanti aku citer panjang2 lagi... Bila aku ada mood. Kayy???

Babbai guys.

3 comments:

  1. ya allah.. itula kenangan yg sgt bermakna...
    kak hani pn teringin nak p sana.. inshaallah one fine day..
    mekaseh sudi join segmen hani

    ReplyDelete
  2. Bila glirn sya dan parents. Teringn nk jejak kaki ke sana.

    ReplyDelete